Logo - link hjem

Om bidevind

Velkommen til Bidevind Consulting AS


Takk for at du tar deg tid til å bli kjent med oss! 

Bidevind Consulting AS er et konsulentselskap som leverer tjenester innen strategi- og forretningsutvikling, internasjonalisering, omstilling og effektivisering samt prosjektledelse. Vår ambisjon er å hjelpe våre kunder til å lykkes med sine virksomheter og oppgaver. Vi skal skape vinnere!

Målgruppen vår er utvalgte nasjonale virksomheter og bransjer, store virksomheter og SMB-markedet i Sør-Norge, samt offentlig sektor. Bidevind er allerede valgt som leverandør av tjenester til virksomheter i bransjer som energi, bank, industri og kommunal sektor. 

Bidevind Consulting er tuftet på en idé om å kombinere egne ressurser med et nettverk av dyktige konsulenter. Hos oss finner du erfarne konsulenter med bakgrunn fra anerkjente organisasjoner som Deloitte Consulting, Cap Gemini Ernst & Young og PA Consulting Group. Nettverket vårt gjør at vi kan levere tjenester av høy kvalitet innen en rekke fagområder og bransjer. 

Vårt ønske er å bli oppfattet som dyktige konsulenter som er raskt på banen, og som er flinke til å tilpasse oss din organisasjons behov og kultur.

Øyvind Arnesen
Daglig leder 

 

bidevindbidevind